Een avond vol wildspecialiteiten
De herfst is hét seizoen om te genieten van wildgerechten.
Ons keukenteam heeft een stijlvol 5-gangen menu samengesteld waarin rijke smaken, ambacht en verrassende combinaties samenkomen.
Perfect om samen met vrienden of familie te beleven.
Menu
~ Feestelijk ontvangst met een glas bubbels
~ Op tafel; breekbrood met ham van wild zwijn, roomboter en kruidenboter
~ Amuse; wildpaté met uiencompote op briochebrood
~ Voorgerecht; hertencarpaccio met truffelmayonaise, duxelles en croutons
~ Tussengerecht; wildbouillon met eekhoorntjesbrood
~ Intermezzo; scroppino met limoncello
~ Hoofdgerecht: parelhoen met cassoulet, bitterbal van hert en jus van gevogelte
~ Dessert: stoofperen met kaneelijs en een jus van witte chocolade
Sommelier Tim van Hekken heeft de wijnen bij dit menu zorgvuldig geselecteerd en is aanwezig om u desgewenst persoonlijk te adviseren
Bij het reserveren kun je bij het kopje ”opmerkingen” eventuele dieetwensen doorgeven.
Laat je verrassen door de smaken van het seizoen.
Reserveer snel jouw plek en laat je verrassen en beleef een culinaire herfstavond bij Reuring.