Wat kun je ons bieden?
- Je kunt allround in de keuken functioneren, met een goede kennis van voeding en bereidingstechnieken
- Zelfstandig, maar ook een teamplayer die het leuk vindt om samen te werken met jonge en enthousiaste collega’s
- Creatief, kwaliteitsgericht en oog voor detail
- Stressbestendig en houd rust en overzicht op piekmomenten
- Flexibel inzetbaar
- Je hebt een passie voor koken en samenwerken
- Hygiënisch en up-to-date kennnis van HACCP
- Aantoonbare ervaring als Sous chef
Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden
- Ondersteunen van de chef kok bij de dagelijkse leiding van het keukenteam
- Meewerken op de werkvloer en het waarborgen van constante kwaliteit en snelheid van gerechten.
- Zorgdragen voor de optimale mise-en-place en coördinatie van de diverse keukenpartijen.
- Begeleiden en inwerken van nieuwe koks, hulpkoks en stagiaires.
- Actieve rol in kennisoverdracht, motivatie en ontwikkeling van teamleden.
- Signaleren van tekorten of overschotten en bijdragen aan een efficiënte voorraadbeheer.
- Toezien op naleving van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften (HACCP)
Wat bieden we?
Het is hard en secuur werken in de keuken. Daar zijn wij ons van bewust. Daarbij passen goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris bij de functie en jouw kennis en ervaring. Dit bespreken wij graag gezamenlijk. Wat kan je verder verwachten?
- Dynamische werkomgeving in een jong team
- Een jaarcontract voor 38 uur per week
- Een inspirerende werkplek met uitzicht op het stadsstrand
- Ruimte voor eigen inbreng en groei
- Fooi wordt onder alle medewerkers verdeeld